Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf30+ 150ml

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf30+ 150ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf30+ 150ml

Eucerin Sun lagani losion za osetljivu kožu spf30+ 150ml

1.799,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Izrazito lagani losion za zaštitu od sunca SPF30

SKU: 25036655 Tag:

Dejstvo EUCERIN SUN LOSIONA SPF30

EUCERIN SUN LOSION SPF 30 ima izrazito laganu teksturu koju koža trenutno upija. Pruža visok nivo zaštite od sunca.

EUCERIN SUN LOSION SPF 30 ima unapređenu formulaciju protiv oštećenja UV zračenjem. Visoko efikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa Tinosorb S pružaju pouzdanu zaštitu od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Moćan antioksidant likokalkon A štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

EUCERIN SUN LOSION SPF 30 se lako nanosi i trenutno upija ostavljajući nemastan sjaj. Vodootporan. Za normalnu kožu. Zadovoljava standarde EU i Udruženja za ličnu negu Cosmetics Europe.

Način upotrebe EUCERIN SUN LOSIONA SPF30

Naneti EUCERIN SUN LOSION SPF30 obilno pre izlaganja suncu i ponovo često nanositi, posebno posle plivanja, brisanja peškirom ili znojenja radi održavanja prvobitne zaštite. Nedovoljno nanesena količina preparata za zaštitu od sunca umanjuje učinak zaštite. Izbegavati dodir sa tekstilom i grubim povšinama radi izbegavanja fleka. Ne ostajati dugo na suncu.

Izbegavati dodir sa očima. Ne koristiti na maloj deci. Izbegavati intenzivno podnevno sunce i prekomerno izlaganje suncu jer čak ni preparati za zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite od sunca (SPF) ne pružaju 100% zaštitu.

Pakovanje EUCERIN SUN LOSIONA SPF30: 150 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara