Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Feller Probifast prašak 10 kesica

Feller Probifast prašak 10 kesica

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Feller Probifast prašak 10 kesica

Feller Probifast prašak 10 kesica

1.174,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Feller Probifast prašak 10 kesica.

Probifast je jedinstveni preparat za bakterijske kulture prilagođen deci i odraslima. Specifično za FAST MELT tehnologiju, brzo se topi u ustima, omogućava jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tečnosti sa osvežavajućim ukusom bobica. Pripremljen je u odgovarajućim dnevnim dozama koje sadrže dva soja bakterijskih kultura, Bifidobacterium lactis BL-04 i Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG. Svaki od sojeva bakterije deluje u drugom delu creva – Bifidobacterium lactis BL-04 su prisutni u donjem delu creva, a Lactobacillus rhamnosus GG u gornjem delu, koji pruža potporu duž celog crevnog trakta. Zaštita bakterijskih kultura od želučane kiseline obezbeđena je patentiranom, inteligentnom ProTarget® mikrokapsuliranom tehnologijom koja obezbeđuje ciljano delovanje i oslobađanje i kolonizaciju bakterija duž crevne sluznice. Proizvod takođe sadrži vitamin D, koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema. Zdrav digestivni sistem je temelj zdravlja celog organizma!

Doziranje i način primene:

Deca do 12 godina starosti: 1/2 kesice na dan. Odrasli i deca iznad 12 godina: 1 kesica na dan. Sadržaj primeniti direktno u usta.

Sastav:

u dnevnoj dozi (1 kesica): Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTM GG 12,5 mg; Bifidobacterium lactis (BL-04) 11,11 mg; Vitamin D3 (holekalciferol) 8,2 μg

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara