Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FLORAL AISE KAPSULE A20

FLORAL AISE KAPSULE A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FLORAL AISE KAPSULE A20

FLORAL AISE KAPSULE A20

1.122,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Normalna vaginalna flora od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija

SKU: 25802501 Tags: , ,

Normalna vaginalna flora od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija. Vaginalnu floru čine dobre bakterije laktobacili, tako što formiraju zaštitni biofilm. Narušavanje ravnoteže vaginalne flore pogođuje razvoju vaginalnih infekcija. Do narušavanja ravnoteže može doći iz različitih razloga: pad imuniteta, stres, dugotrajna upotreba antibiotika, trudnoća, menopauza, bolest (dijabetes), pre i nakon ginekološke intervencije, operacija, porođaj, primena kontraceptiva (oralnih, spirala). Pored ovoga, postoje i faktori nad kojima žena može imati više kontrole i umanjiti rizik od njih: nošenje neadekvatnog veša, neredovna higijena, često korišćenje dnevnih uložaka, promena klime, putovanja i odlazak na bazen. S obzirom na to da ima tako puno fakora rizika, ne čudi podatak da su vaginalne infekcije najčešći razlog zbog kojeg žene svih starosnih dobi posecuju ginekologa. Vecina žena će bar jednom u životu imati vaginalnu infekciju, a cak kod 50% njih ce doći do pojave ponovnih. Pored toga što je važno leciti vaginalne infekcije, od izuzetnog značaja je sprečiti njihov nastanak upotrebom probiotika kojiima vaginalno dejstvo i utiče na obnavljanje vaginalne flore. Probiotici sa vaginalnim dejstvom se mogu pronaći i u obliku koji se uzima oralno, u obliku kapsula. Oni obnavljaju vaginalnu floru, jer sadrže dobre bakterije, koje imaju ulogu da nadomeste laktobacile u vagini i tako smanje rizik od nastanka infekcija i spreče razvoj bolesti. Novina na našem tržištu je oralni probiotik Floral’aise (Floraleze),  sa vaginalnim dejstvom. Reč je o specijalno dizajniranoj formuli probiotske kulture i vitamina A za intimnu udobnost žena sa trostrukim dejstvom. Dakle, ona ne deluje samo na vaginalnu floru, vec je podrška i kod terapije i drugih infekcija koje često muče žene. Floral’aise  ,,3 u 1“ probiotik: 1. obnavlja crevnu floru; 2. obnavlja i održava zdravom vaginalnu floru; 3. podrška je terapiji urinarnih Floraleze predstavlja jedinstvenu sinergijsku kombinaciju za vaginalnu zaštitu namenjenu ženama svih životnih dobi (adolescentkinje, zrele žene, žene u menopauzi), a mogu ga koristiti čak i trudnice i porodilje. Komforan je za primenu, pije se 1 – 2 puta dnevno minimum 20 dana, a poželjno ga je koristiti 2 – 3 meseca u kontinuitetu kako bi ispoljio potpun efekat.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara