Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FRUCTUS FILTER ČAJ ZELENI SA POMORANDŽOM 20/1

FRUCTUS FILTER ČAJ ZELENI SA POMORANDŽOM 20/1

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FRUCTUS FILTER ČAJ ZELENI SA POMORANDŽOM 20/1

FRUCTUS FILTER ČAJ ZELENI SA POMORANDŽOM 20/1

83,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak prehrani

SKU: 1297566 Tags: ,

Zeleni čaj se pravi od lišća drvenaste biljke Camellia sinensis, rasprostranjene na Dalekom Istoku, posebno u Kini i Japanu. Od 19. veka, uzgoj ove biljke je proširen na ostale tropske i suptropske predele.

Delovanje: Dejstvo čaja je utoliko jače, ukoliko čaj ima više kofeina, jer je kofein glavni sastojak čaja, koji draži moždane centre. Time se objašnjava i povećanje sposobnosti učenja, pamćenja i razumevanja. Čaj suzbija i smanjuje zamor i sanjivost, posebno ako je zamor nastao od intenzivnog umnog naprezanja. Čaj pomaže, bodri i krepi, javlja se bolji rad mišića i refleksi su brži i potpuniji. Čaj kofeinom poboljšava disanje, povećava ventilaciju pluća, pa se lakše diše i prijatnije oseća. Čaj pozitivno deluje na krvotok, usled čega je srčani rad pravilniji, jači i bolji. Zbog ogromne količine tanina i drugih srodnih polifenolskih jedinjenja čaj deluje i kao tipična taninska lekovita biljka protiv proliva, upale sluznice i kože, opekotina, za jačanje organizma itd. Čaj je važan protivotrov u slučaju trovanja alkaloidima i teškim metalima.

Sastav: Usitnjeno lišće zelenog čaja, u kome su zastupljene bioaktivne materije: tein, teobromin, teofilin i eterično ulje, sa dodatom aromom pomorandže.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara