Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GD-POLY CPS A60

GD-POLY CPS A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GD-POLY CPS A60

GD-POLY CPS A60

2.753,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dijetetski suplement

SKU: 29999070 Tag:

Immuno GD-poly pomaže kod: alergija, infekcija, oštećenja jetre, sprečava alergije.

Alergije: Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat koji regulacijom imunog odgovora pomaže da se: spreči pojava alergije (Immuno GD poly štiti ćeliju, sprečava oslobađanje histamina i vezivanje alergena). Ukoliko se alergija javi, pomaže da se uklone tegobe(gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju). Preporučuje se preventivno korišćenje preparata Immuno GD-poly tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija. Immuno GD-poly se  posebno preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice.

Odbrana od infekcija: Usled oslabljenog imuniteta vrlo često se javljaju grip, prehlade, ali i druge mnogo ozbiljnije infekcije kao što su herpes, citomegalovirus, virus mononukleoze, koksaki i drugi. Zbog toga je izuzetno važno da imamo jak imuni sistem kako bi se naš organizam uspešno odbranio. Immuno GD-poly pomaže da se pojača imunitet, spreči grip i prehladu i kontrolišu hronične virusne infekcije.

Zdravlje jetre: Immuno GD-poly se preporučuje i osobama sa oštećenjem jetre, nastalim usled delovanja različitih faktora (hemijskim, fizičkim, biološkim i ostalim agensima). Kontroliše destrukciju ćelija, eliminiše i uklanja akumulirane toksine., pomaže u čišćenju od slobodnih radikala.

Sastav: Immuno GD-poly kapsule sadrže ekstrakt gljive Ganodermae lucidum sa preko 200 biološki aktivnih supstanci od kojih su najznačajniji: polisaharidi, triterpeni, organski germanijum Ge 132, nukleozidi. 100 g proizvoda sadrži: 50g praha spora gljive Ganodermae lucidum, 50g ekstrakta spora Ganodermae lucidum obogaćenog prečišćenim polisaharidima Ganodermae lucidum.

Upotreba: Dva puta dnevno po tri kapsule nakon obroka uz čašu mlake vode. Neželjeni efekt nisu poznati. Napomena: Pre upotrebe preparata, trudnicama, dojiljama, deci ispod dvanaest godina starosti, osobama sa pojacanom preosetljivošću na komponente preparata i osobama na antikoagulantnoj terapiji, preporučuje se konsultacija sa lekarom. Dijetetski suplementi ne mogu biti zamena konvencionalnoj terapiji lekovima, već ih treba primenjivati kao dodatak postojecoj terapiji, radi poboljšanja opšteg stanja organizma i bržeg oporavka od bolesti. Dijetetski suplementi nisu zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

60 kapsula

https://abelapharm.rs/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara