Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

OMNI-BIOTIC PANDA KESICE 30x3g

OMNI-BIOTIC PANDA KESICE 30x3g

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

OMNI-BIOTIC PANDA KESICE 30x3g

OMNI-BIOTIC PANDA KESICE 30x3g

5.406,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Omni-Biotic Panda predstavlja poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života

SKU: 25803201 Tags: , ,

Omni-Biotic Panda predstavlja poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života. Specifičan mehanizam dejstva bakterijskih sojeva u Omni-biotic-u koji se sastoji u imunološkoj modulaciji i vraćanju balansa Th1/Th2 ćelija doprinosi znatnom smanjenju intestinalnih problema kod trudnica i beba.

Omni-biotic Panda pomaže kod: nadutosti stomaka kod trudnica (meteorizma),  dijareja i/ili konstipacije kod trudnica, sindroma iritabilnog kolona, sprečavanje pojave atopijskog dermatitisa kod novorođenčadi (kada se uzima tokom trudnoće), digestivnih poremećaja kod novorođenčadi – pojave nadutosti i kolika kod novorođenčadi.

Atopija i astma su ozbiljan problem u pedijatriji, ali proflaktički unos specijalno razvijenih probiotika više vrsta smanjuje njihovu pojavu. Intestinalne bakterije mogu modifkovati imuni sistem. Sastav i vrsta crevne mikroflore su važni parametri za izgradnju funkcionalnog imunološkog sistema.
Probiotici koji se sastoje iz više vrsta bakterija sinergistički kombinuju specifčna svojstva različitih pojedinačnih bakterijskih vrsta.

Kliničke studije su pokazale smanjenje atopijskog ekcema kod 80% dece tretiranih sa OMNi-BiOTiC® PANDA.

Omni – biotic PANDA :
– Trudnice – poslednjih 8 nedelja
– Novorođenčad – od prvog dana rođenja do navršene 1. godine života

Uzimanje OMNi-BiOTiC PANDA takođe se preporučuje kod osetljivih grupa:
– Kod visoke intolerancije na hranu kod dece i odraslih
– Preporučeno uzimanje nakon radioterapije i hemoterapije
– Za trudnice od 32 nedelje trudnoće i za novorođenčad od prvog dana rođenja – prevencija atopijskog dermatitisa
– Atopijski dermatitis – uzimanje 6 meseci. Ako daje rezultate – uzimanje nastaviti do 12 og meseca

Idealan proizvod za vreme trudnoće, tokom prvih godina života deteta, za decu rođenu carskim rezom, a posebno se preporučuje osobama sklonim alergijskim reakcijama, svih uzrasta.

3 posebno odabrana i kombinovana bakterijska soja ljudskog digestivnog sistema sadržana u proizvodu OMNi BiOTiC® PANDA i 3 milijarde dobrih bakterija u jednoj kesici, Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium bifidum W23.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30x3gr

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara