Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A 20

755,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Prirodno rešenje za ublažavanje alergijskih reakcija

SKU: 25261003 Tag:

LECTRANAL ACUTE KAPSULE je prirodni dodatak ishrani za otpornost organizma prema spoljnim uticajima i normalnu funkciju imunog sistema. Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma. Lectranal stimuliše proizvodnju specificnih plazma ćelija i sintezu zaštitnog imunoglobulina IgG koji omogućava neutralizaciju alergena. To znači da, za razliku od antihistaminika, ne dolazi do blokiranja krajnjeg koraka, tj. oslobađanja histamina, nego se alergijska reakcija dosta ranije usmerava prema normalnom fiziološkom procesu. Posebno se preporučuje za period povećane izloženosti alergenima.

LECTRANAL ACUTE KAPSULE način upotrebe:

Za najbolje rezultate, kako bi se izbegla pojava simptoma ili značajno smanjio njihov intenzitet, preporučuje se prethodna priprema imunološkog sistema organizma uzimanjem Lectranala mesec dana pre pocetka sezone alergija, a zatim nastaviti sa uzimanjem tokom celog kritičnog perioda. Preporučena doza je 2×1 kapsula (ujutru i uveče po jedna kapsula), na prazan želudac, pola sata pre jela. Šta ako već imate simptome alergije? Možete početi sa uzimanjem i nakon pojave simptoma. Kada osetite poboljšanje, pređite na Lectranal koji je potrebno uzimati do kraja alergijske sezone.

LECTRANAL ACUTE KAPSULE pakovanje: 20 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 TABLETA

Sastav 1 kapsule: - Ekstrakt korena opnastog kozinca 18:1 (Astragalus membranaceus) - 160mg - Kalcijum (kalcijum-karbonat) - 120mg - Vitamin C (L-askorbinska kiselina) - 40mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara