Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Geladrink Fast prah 420g

Geladrink Fast prah 420g

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Geladrink Fast prah 420g

Geladrink Fast prah 420g

6.299,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Ublažava pojave kao što su bolovi u zglobovima, upala i otoci (edemi) u zglobovima.

Geladrink Fast brzo ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Prirodan i potpuno bezbedan preparat koji ne izaziva nikakve nuspojave. Koristi se kod: bolova pri kretanju, noćnih bolova u stanju mirovanja i ukočenosti zglobova.
Prirodan i potpuno bezbedan preparat, koji ublažava bolove u zglobovima i obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa, štiti i hrani hrskavicu zglobova i čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.
Koristi se kod: bolova zglobova prilikom kretanja nakon mirovanja, bolova mišića i izrazitog ograničenja pokretljivost i osetljivosti na hladnoću i klimatske uslove, bolova nakon većeg opterećenja.

Način primene:
Geladrink Fast se uvek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 meseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 meseca. Geladrink Fast u obliku praška – 1 merica dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica se dobija u kutiji.

Sastav: Gelita kolageni peptidi 8000 mg, Boswellin – Boswellia Serrata 450 mg, Silimarin 50 mg, vitamin C 160 mg, vitamin E 70 mg TE, selen 70 µg, Vitamin B6 2 mg, vitamin B12 6 µg, folna kiselina 400 µg, Bakar 1 mg

Pakovanje: 420g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara