Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

HIPP 1 COMBIOTIC MLEKO 300g

HIPP 1 COMBIOTIC MLEKO 300g

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

HIPP 1 COMBIOTIC MLEKO 300g

HIPP 1 COMBIOTIC MLEKO 300g

1.187,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Početno mleko unapređene formule sa metafolinom prikladno je za bebe od samog rođenja, za uzrast 0+

SKU: 9002260 Tag:

Hipp je na osnovu najnovijih saznanja dobijenih istraživanjem majčinog mleka razvio novu generaciju mlečne hrane poboljšanog kvaliteta. Kombinacija prebiotika i probiotika, uz omega-3 i omega-6 polunezasićene masne kiseline, obezbeđuje kompletnu ishranu odojčeta do šest meseci starosti. Unapređena formula sadrži METAFOLIN®, aktivni oblik folata koji je prirodno prisutan u majčinom mleku. Od ugljenih hidrata sadrži samo laktozu i važna dijetalna vlakna (GOS) iz laktoze. Formulacija uključuje i prirodni probiotik – prirodnu Lactobacillus kulturu. Lako svarljivo.

HIPP 1 COMBIOTIC MLEKO način upotrebe:

Hipp 1 Combiotic se dozira pomoću priložene merice. Pred svaku pripremu jela, treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu mlečne formule. Nakon toga, flašicu zatvoriti i jako promućkati, kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća.

HIPP 1 COMBIOTIC MLEKO pakovanje: 300gr

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara