Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

HIPP 1 ORGANIC MLEKO 300g

HIPP 1 ORGANIC MLEKO 300g

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

HIPP 1 ORGANIC MLEKO 300g

HIPP 1 ORGANIC MLEKO 300g

1.022,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

HIPP 1 Organic 300 g mleko je pogodno za posebnu dijetetsku namenu za odojčad kada se ne doje ili se dohranjuju od rođenja

SKU: 9002262 Tag:

HIPP 1 ORGANIC MLEKO je visoko adaptirana mlečna formula za bebe do šest meseci sa jedinstvenom kombinacijom prebiotika i probiotika po uzoru na majčino mleko. HIPP 1 ORGANIC MLEKO se lako vari i prilagođena je tako da odgovara posebnim prehrambenim potrebama novorođenčadi i obezbeđuje kompletne hranljive potrebe deteta u prvih šest meseci života. Zahvaljujući svom sastavu, dokazano stimuliše imunitet kod odojčadi i smanjuje učestalost infekcija. Namenjena je za odojčad od rođenja kao dopuna majčinom mleku ili jedini obrok kad majka ne doji. Bez glutena.

HIPP 1 ORGANIC MLEKO način upotrebe:

Hipp 1 Organic se dozira pomoću priložene originalne merice. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Hipp 1 Organic mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća.

HIPP 1 ORGANIC MLEKO pakovanje: 300g

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara