Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Intesta Max granule 750mg 30 kesica

Intesta Max granule 750mg 30 kesica

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Intesta Max granule 750mg 30 kesica

Intesta Max granule 750mg 30 kesica

2.634,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Namenjene za ishranu osoba sa gastrointestinalnim poremećajima

SKU: 10548Y Tag:

Intesta Max su kesice koje predstavljaju dodatni izvor natrijum-butirata, namenjene za ishranu osoba sa gastrointestinalnim poremećajima.

Intesta Max kesice se preporučuju kod sindrom iritabilnog kolona (IBS), dijareja različite patogeneze i intestinalni poremećaji uzrokovani primenom antibiotika, radioterapijom, hemioterapijom ili intestinalnom infekcijom, inflamatorne bolesti intestinalne mukoze, uključujući inflamatorne bolesti creva, divertikuloza, pre ili posle intestinalne hirurške intervencije, ishrana siromašna vlaknima, kod boravka u područjima sa niskim higijenskim standardom.

Način primene:
Odrasli: Preporučuje se 1 kesica dnevno, najmanje mesec dana ili do postizanja zadovoljavajućeg efekta. Sadržaj kesice sipati direktno u usta i popiti sa vodom ili tečnošću sobne temperature. Granule se ne rastvaraju u vodi i mogu se uzeti pomešane sa jogurtom ili krem sirom.

Pakovanje: 30 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara