Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

KAPI VALERIJANE 30 ML SF

KAPI VALERIJANE 30 ML SF

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

KAPI VALERIJANE 30 ML SF

KAPI VALERIJANE 30 ML SF

277,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Kapi valerijane za umirenje

SKU: 1295964 Tags: ,

Delovanje: Koren valerijane sadrži aktivne materije tzv. valepotrijate koji deluju sedativno na centralni i vegetativni nervni sistem. Takođe sadrži i male količine alkaloida. Valerijanska kiselina deluje spazmolitički i relaksirajuće na muskulaturu te pomaže kod crevnih kolika, grčeva, dismenoreje, reumatskih stanja i dr. Smanjuje uznemirenost, razdražljivost, uspostavlja normalan ritam sna, otklanja strah i deluje kod poremećaja koncentracije i “nervoze srca”. Valerijanu je potrebno koristiti duže jer postepeno razvija lekovite efekte.

Sastav: alkoholno-vodeni ekstrakt rizoma sa korenjem valerijane 1:4 (Valerianae rhizoma cum radicibus).

Način primene: 3 puta dnevno po 20 kapi. Doza se može smanjivati ili povećavati do 30 kapi. Deci se dozira prema uzrastu: onoliko kapi koliko dete ima godina.

Pakovanje: 30ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara