Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULE A30

SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULE A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULE A30

SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULE A30

4.569,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak ishrani koji doprinsi jačanju imuniteta

SKU: 1203363 Tag:

Dejstvo SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULA

Stres, pušenje, UV-zračenje i izloženost toksinima mogu biti okidač za povećanu proizvodnju slobodnih radikala koji mogu oštetiti DNK, proteine i membrane lipida unutar ćelije. I zato je važno da svoj organizam zaštitimo odgovarajućim antioksidantima koji se bore protiv slobodnih radikala. 

Naša preporuka su SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULE. Astaksantin je jedan od najmoćnijih antioksidanasa, 550 puta je jači od vitamina E i 10 puta snažniji od beta-karotena. Zbog svoje jedinstvene molekularne strukture, pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i doprinosi održavanju normalnih funkcija brojnih tkiva i organa, kao i održavanju prirodne i zdrave kože.

Ovaj Solgarov dijetetski proizvod sa snažnom formulacijom u samo jednoj kapsuli sadrži 5 mg astaksantina iz alge Haematococcus pluvialis, prirodnog izvora s najvećom koncentracijom astaksantina.

SOLGAR ASTAXANTHIN KAPSULE su bez šećera, soli i skroba. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja.

Način upotrebe:

Jedna kapsula na dan, uz obrok.

Pakovanje: 30 kapsula

 

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 30 kapsula

U dnevnoj dozi (1 kapsula): Astaksantin (iz alge Haematococcus pluvialis) 5 mg.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara