Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Livorex Forte tablete A30

Livorex Forte tablete A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Livorex Forte tablete A30

Livorex Forte tablete A30

1.049,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Namenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre.

Livorex forte tablete su prirodni dijetetski proizvod sa 12 aktivnih sastojaka, namenjen
Sadrži visoko prečišćene ekstrakte mlečnog čkalja (badelj, sikavica), slatkog korena, indijske kosmulje, vitamin E i celokupan kompleks vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12)
Livorex Forte se preporučuje pacijentima koji imaju masnu jetru, hepatitis, toksična oštećenja jetre (od alkohola ili lekova) ili cirozu jetre.
Preventivnose savetuje i svima koji u dužem vremenskom periodu imaju povišene transaminaze ili žele da očiste organizam od toksina.

Livorex forte je dijetetski proizvod namenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre. Njegovih 12 aktivnih sastojaka imaju: antiinflamatorno, antioksidativno i regenerativno dejstvo, a kompleks svih B vitamina pruža i potpornu metaboličku funkciju (omogućava jetri da se rastereti). Kao rezultat ovih dejstava imamo izražen hepatoprotektivni efekat.

Način primene:
Redovna terapija -prva 3 meseca, uzeti 3 puta dnevno po 1 tabletu, pre obroka sa dosta vode, a u nastavku terapije uzimati 2 puta dnevno po 1 tabletu.

Preventivna terapija i detoksikacija – jednom godišnje u trajanju od 3 meseca uzimati 3 puta dnevno po 1 tabletu, pre obroka sa dosta vode.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara