Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 KAPSULE A30

MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 KAPSULE A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 KAPSULE A30

MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 KAPSULE A30

423,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6

SKU: 20552002 Tags: ,

Magnezijum 375 Plus B6 sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni međusobno dopunjuju.

Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema. Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. Deluje i na rad creva. Vitamin B6 (piridoksin) olakšava absorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Učestvuje u mnogim metaboličkim procesima, u funkcionisanju nervnog i imunog sistema. Takođe, igra značajnu ulogu u oslobađanju ugljenih hidrata iz mišića.  Uzimanje vitamina B6 uz Magnezijum je od posebnog značaja, jer se u slucaju prosečnog režima ishrane unosi oko 300 mg magnezijuma na dan, od čega se samo jedna trećina apsorbuje.

Magnezijum 375 mg Plus B6 se preporučuje kod: grčeva i bolova u mišićima, problema sa opstipacijom (zatvora, lenja creva), pojačanog fizickog napora (vežbanja), kod sportista, umora, slabosti i za prolećnu malaksalost, nervne napetosti i razdražljivosti, PMS-a, migrene i drugih oblika glavobolja, otklanjanje simptoma u menopauzi.

Magnezijum 375 Plus B6 način upotrebe:

Jedna kapsula dnevno uz glavni obrok

Magnezijum 375 Plus B6 pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KAPSULA

Sastav: 1 kapsula sadrži: Magnezijum (magnezijum-oksid) ................. 375 mg Vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid) .............. 1,4 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara