Dodaj u listu

Dodaj u listu

MUSTELA ZAŠTITNA VITAMINSKA KREMA 50ML

MUSTELA ZAŠTITNA VITAMINSKA KREMA 50ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MUSTELA ZAŠTITNA VITAMINSKA KREMA 50ML

MUSTELA ZAŠTITNA VITAMINSKA KREMA 50ML

569,00 RSD

Besplatna dostava

Mustela vitaminska zaštitna krema idealna je za umirenje i sprečavanje osipa od pelena.

Vitaminska zaštitna krema Mustela idealna je za umirenje i sprečavanje osipa od pelena: štiti kožu od iritacije (urina, fecesa, trenja) zahvaljujući efektu zaštitne barijere. Sadrži kaprilil glikol koji sprečava rast bakterija. Vitamin B5 i shea maslac umiruju kožu i čine je mekom. Vitamin F pruža trenutno olakšanje ako je pelenski osip već prisutan. Zahvaljujući visokoj zaštitnoj formuli, zaštitna vitaminska krema Mustela pomaže u jačanju bebine kožne barijere i čuva resurse matičnih ćelija. Nežnog mirisa i laka za upotrebu i uklanjanje, zaštitna vitaminska krema Mustela se lako i ravnomerno širi.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.