Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Oligovit za trudnice 30 tableta

Oligovit za trudnice 30 tableta

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Oligovit za trudnice 30 tableta

Oligovit za trudnice 30 tableta

859,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Vitamini za trudnice

Oligovit za trudnice je dijetetski proizvod namenjen trudnicama i ženama u periodu posle porođaja i tokom dojenja.

U toku trudnoće, periodu posle porođaja i u vreme laktacije znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima, jer organizam trudnice mora da zadovolji svoje potrebe, ali i da obezbedi dovoljne količine vitamina i minerala za pravilno formiranje, rast i razvoj ploda i bebe po rođenju. Zbog toga se trudnicama i ženama koje doje preporučuje dodatak vitamina i minerala uobičajenoj ishrani.

Oligovit za trudnice preporučuju se: tokom cele trudnoće, perioda dojenja, kao i 2-4 meseca posle toga, naročito u slučajevima nedovoljnog unošenja vitamina i minerala ishranom (nepravilna, neredovna ishrana).

Oligovit za trudnice sadrže dvanaest vitamina i sedam minerala potrebnih za nesmetano odvijanje različitih metaboličkih i biohemijskih procesa u organizmu majke i deteta.
Vitamin A je neophodan za vid, epitelizaciju i razvoj kostiju.
Vitamin D je esencijalan za metabolizam kalcijuma, čime se obezbeđuje rast zdravih zuba i kostiju.
Vitamin E štiti organizam od slobodnih radikala i poboljšava opšte stanje.
Vitamin C poboljšava apsorpciju gvožđa i učestvuje u velikom broju oksido – redukcionih procesa u organizmu.
Vitamini B1, B2, B6, nikotinamid, folna kiselina, B12, pantotenska kiselina i biotin obezbeđuju normalno funkcionisanje nervnog, krvnog, gastrointestinalnog sistema i kože.
Kalcijum, magnezijum, gvožđe, selen, cink, bakar, mangan i jod zajedno sa vitaminima učestvuju u svim metaboličkim procesima u organizmu majke i deteta, neophodni su za stvaranje i održavanje novih ćelija, ali i kao antioksidansi koji štite ćelije i tkiva od napada slobodnih radikala. To je naročito značajno u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka vitamina i minerala.

Način primene: 1 film tableta dnevno, a po potrebi svaki drugi dan.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara