Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ORTHOMOL ARTHRO PLUS KESICE A30

ORTHOMOL ARTHRO PLUS KESICE A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ORTHOMOL ARTHRO PLUS KESICE A30

ORTHOMOL ARTHRO PLUS KESICE A30

7.965,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Orthomol® Arthro plus je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.

Orthomol® Arthro plus 30 dnevnih doza je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Arthro plus je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.

Upotreba: Rastopiti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) u 100 do 150 ml negazirane vode ili voćnog soka i zajedno sa kapsulama omega-3 masnih kiselina popiti uz jelo ili nakon jela.

Sastav: Komponente hrskavice, glukozamin sulfat, hondoitin sulfat, kolagen hidrolizat, hijaluronska kiselina i acetilcistein, povoljno utiču na metabolizam hrskavice i time doprinose održavanju zdravih zglobova.  Vitamin C, vitamin E i fitonutrijenti, kao što su karotenoidi i bioflavonoidi, kao prirodni antioksidansi štite vaše zglobove od „oksidativnog stresa“. Elementi u tragu cink, selen, bakar i mangan kao važne komponente antioksidacionih enzima doprinose zaštiti struktura vaših zglobova.  Omega-3 masne kiseline (eikosapentenska kiselina, dokosaheksenska kiselina) imaju protivupalni uticaj na zglobove.  Kalcijum i vitamini D skeletnih struktura. 3, B6 i K1 potpomažu metabolizam kosti kao i razvoj i održavanje.

Neželjena dejstva: Orthomol®Arthro plus koristiti isključivo pod nadzorom lekara.  Proizvod nije za parenteralnu upotrebu.  Orthomol®Arthro plus nije nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen.  Orthomol®Arthro plus u obliku praška ne sadrži laktozu i gluten.  Sadrži odmah upotrebljive ugljene hidrate, pa ga treba koristiti samo uz pažljivu kontrolu metabolizma, u slučaju smetnji u toleranciji glukoze.  Orthomol®Arthro plus se ne sme koristiti tokom trudnoće i dojenja, niti se sme davati deci.  Ukoliko koristite lekove koji utiču na koagulaciju krvi, parametre koagulacije treba proveravati u redovnim intervalima, posebno na početku i kraju tretmana.  Osobe alergične na bilo koju komponentu koja ulazi u sastav proizvoda ne bi trebalo da koriste Orthomol®Arthro plus. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Arthro plus uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da se o dužini uzimanja posavetujete sa svojim lekarom ili farmaceutom.

Pakovanje:  30 dnevnih doza.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KESICA

SASTAV: Komponente hrskavice, glukozamin sulfat, hondoitin sulfat, kolagen hidrolizat, hijaluronska kiselina i acetilcistein, povoljno uticu na metabolizam hrskavice i time doprinose održavanju zdravih zglobova. • Vitamin C, vitamin E i fitonutrijenti, kao što su karotenoidi i bioflavonoidi, kao prirodni antioksidansi štite vaše zglobove od „oksidativnog stresa“. • Elementi u tragu cink, selen, bakar i mangan kao važne komponente antioksidacionih enzima doprinose zaštiti struktura vaših zglobova. • Omega-3 masne kiseline (eikosapentenska kiselina, dokosaheksenska kiselina) imaju protivupalni uticaj na zglobove. • Kalcijum i vitamini D skeletnih struktura. 3, B6 i K1 potpomažu metabolizam kosti kao i razvoj i održavanje. NEŽELJENA DEJSTVA Orthomol®Arthro plus koristiti iskljucivo pod nadzorom lekara. • Proizvod nije za parenteralnu upotrebu. • Orthomol®Arthro plus nije nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. • Orthomol®Arthro plus u obliku praška ne sadrži laktozu i gluten. • Sadrži odmah upotrebljive ugljene hidrate, pa ga treba koristiti samo uz pažljivu kontrolu metabolizma, u slucaju smetnji u toleranciji glukoze. • Orthomol®Arthro plus se ne sme koristiti tokom trudnoce i dojenja, niti se sme davati deci. • Ukoliko koristite lekove koji uticu na koagulaciju krvi, parametre koagulacije treba proveravati u redovnim intervalima, posebno na pocetku i kraju tretmana. • Osobe alergicne na bilo koju komponentu koja ulazi u sastav proizvoda ne bi trebalo da koriste Orthomol®Arthro plus. Da bi se zadovoljila posebno povecana potreba za mikronutrijentima, preporucujemo da se Orthomol® Arthro plus uzima redovno i na dugorocnoj osnovi. Molimo vas da se o dužini uzimanja posavetujete sa svojim lekarom ili farmaceutom. PAKOVANJE: 30 dnevnih doza

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara