Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Palisept® kapsule a30

Palisept® kapsule a30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Palisept® kapsule a30

Palisept® kapsule a30

719,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Biljni pripravak za ublažavanje problema mokraćnih puteva

PALISEPT za ublažavanje tegoba mokraćnih puteva. Deluju blagotvorano na očuvanje zdravlja mokraćnih puteva i uspostavljanje normalnog statusa urinarnog trakta. Sadrže prirodnu mešavinu karvakrola i timola poreklom iz etarskog ulja jedne vrste vranilove trave (origana), za koje je odavno potvrđeno antiseptično i antimikrobno delovanje.

PALISEPT kapsule se preporučuju za ublažavanje blagih tegoba pri mokrenju i početnih simptoma upale mokraćnih puteva, a mogu se koristiti i kao prirodna pomoć kod osoba sklonih čestim urinarnim infekcijama.

Način primene: Prva 3-5 dana: 3 puta dnevno po 2 kapsule.  Posle 3-5 dana: 3 puta dnevno po 1 kapsulu.  U slučaju blažih tegoba uzimati 3 puta dnevno po 1 kapsulu.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara