Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Utiemanoz® Direkt prašak 10 kesica

Utiemanoz® Direkt prašak 10 kesica

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Utiemanoz® Direkt prašak 10 kesica

Utiemanoz® Direkt prašak 10 kesica

1.280,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Utiemanoz – da do urinarnih infekcija ne dođe

SKU: 90003274 Tag:

Utiemanoz je prirodni preparat sa aktivnim komponentama D-manoza i Ellirose ekstrakt na bazi Hibiskusa, koji pomaže kod akutnih infekcija urinarnog takta izazvanih Ešerihijom koli. Sprečava česte i ponovljene infekcije. Deluje preventivno pre pojave infekcije.

Pažljivo odabrane aktivne komponente Utiemanoz-a, čine efikasnu terapiju i pomoć u prevenciji kod osoba kod kojih su prisutne akutne, ali i česte ponovljene infekcije urinarnog trakta.

Način upotrebe: Kod akutnih infekcija urinarnog trakta, jednu kesicu treba rastvoriti u najmanje 50 ml vode, a zatim nakon jednog sata popiti dodatno veću količinu vode (350-450 ml).

Preporuka je da se Utiemanoz koristi na ovaj način 3-4 puta dnevno, 3-4 dana. U prevenciji ponavljanih infekcija, Utiemanoz se koristi na isti način ali jednom do dva puta dnevno u periodu od dva do tri meseca.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10 KESICA

https://pharmanova.rs/proizvod/utiemanoz/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara