Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Phebo Up gel za vene 175ml

Phebo Up gel za vene 175ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Phebo Up gel za vene 175ml

Phebo Up gel za vene 175ml

1.260,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Gel za vene.

Phebo Up se preporučuje kod hronične venske isuficijencije ,umornih i teških nogu, kapilarne fragilnosti, teleangiektazije, varikoznih vena, grčeva u nogama,oštećenja i atrofije kože. Ovo je venotonik biljnog porekla sastoji se od alkoholnih ekstrakata kestena(Aesculus Hippocastanum), sentele (Centella Asiatica) i kokotca (Melilotus Officinalis) kao i uljanih ekstrakata vinove loze (Vitis Vinafera seed extract) i borovnice (Vaccinium Myrtillus fruit extract). Ove retke glavne aktivne komponente sinergijskim delovanjem poboljšavaju mikrocirkulaciju , toniziraju venski zid i utiču na smanjenje propustljivosti venskih kapilara , smanjuju osećaj bola,otoka, temperaturu i crvenilo kod zapaljenja površinskih vena.

Način upotrebe: za pozitivne efekte naneti gel na noge dva puta na dan,nežnom masažom.Unutrašnja strana nogu maže se u pravcu od dole ka gore, a spoljašnja strana nogu u pravcu od gore ka dole.

Pakovanje: 175ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara