Dodaj u listu

Dodaj u listu

VENODIA PLUS A30

VENODIA PLUS A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

VENODIA PLUS A30

VENODIA PLUS A30

972,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 90003133 Tag:

Venodia Plus tablete sadrži proćišćeni i mikronizovani diosmin 450mg i hesperidin 50 mg, sa dodatkom ekstrakta koprive i borovnice. Diosmin i hesperidin mogu povoljno uticati na venski tonus i otpornost kapilara. Spadaju u grupu bioflavonoida koji se ekstraktuju iz nezrelih plodova Rutaceae Aurantia, posebne vrste malene narandže. Ekstrakt borovnice može doprineti održavanju elastičnosti krvnih sudova, povoljno deluje na smanjenje osećaja „teških nogu“, povoljno deluje i na mikrocirkulaciju. Ekstrakt lista koprive povoljno utiče na cirkulaciju u stopalima, povoljno utiče na osećaj umornih i teških nogu, može doprineti eliminaciji toksina i poboljšava limfnu drenažu.

Način upotrebe: Odrasli i deca iznad 12 godina: 1 film tableta dnevno tokom jela, u podne ili uveče.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.