Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Pregnacare 30 tableta

Pregnacare 30 tableta

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Pregnacare 30 tableta

Pregnacare 30 tableta

1.279,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

Pregnacare tablete predstavljaju kombinaciju vitamina i minerala neophodnih ženama koje planiraju trudnoću kao i u periodu tokom trudnoće i dojenja. U prvom trimestru trudnoće je važan pravilan razvoj neuralne cevi bebe, što se postiže folnom kiselinom i vitaminom B12. Tokom trudnoće neophodne su i dovoljne količine gvožđa kako bi se izbegla malaksalost i anemija. Hrom održava noramalan nivo šećera u krvi, vitamin K sprečava zgrušavanje krvi, vitamin D normalizuje kosti i zube, jod je važan za razvoj psihomotornog sistema bebe.

Način primene:
Uzimati jednu tabletu dnevno tokom obroka.

Sastav
Folna kiselina 400 mcg, vitamin D 10 mcg, gvožđe 17 mg, magnezijum 150 mg, cink 15 mg, jod 140 mcg, vitamin C 70 mg, vitamin B12 6 mcg, biotin 150 mcg, vitamin K 70 mcg.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara