Dodaj u listu

Dodaj u listu

Femmabiotic A10

Femmabiotic A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Femmabiotic A10

Femmabiotic A10

530,00 RSD

Besplatna dostava

Sprečava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija

SKU: 3947Y Tag:

Femmabiotic je inovativni proizvod namenjen svakoj ženi za obnavljanje vaginalne flore i sprečavanje nastanka vaginalnih i urinarnih infekcija. Normalna vaginalna flora je od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način sprečavaju nastanak vaginalnih infekcija. Femmabiotic obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH i sprečava nastanak vaginalnih ali i urinarnih infekcija. Kliničkim studijama je potvrđeno da su najzastupljeniji sojevi laktobacila u vaginalnoj flori kod žena naših podnevlja upravo oni koji se nalaze u Femmabiotic-u, pa možemo reči da je Femmabiotic specijalno formulisan i namenjen svim ženama na našim područijima.

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno pola sata pre obroka.

Lactobacillus acidophilus 4 x 109 CFU, Lactobacillus rhamnosus 1 x 109 CFU, Lactobacillus gasseri 1 x 109 CFU, Lactobacillus crispatus 1 x 109 CFU

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.