Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Profertil za žene 28 kapsula + 28 tableta

Profertil za žene 28 kapsula + 28 tableta

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Profertil za žene 28 kapsula + 28 tableta

Profertil za žene 28 kapsula + 28 tableta

8.759,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Optimizuje sazrevanje jajnih ćelija

Profertil female obezbeđuje nutritivnu i funkcionalnu podršku ženama koje imaju problem sa anuvulatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju. Omogućava optimalnu pripremu ženskog tela na trudnoću. Profertil female korak po korak poboljšava plodnost žene tako što: poboljšava redovnost ciklusa, optimizuje sazrevanje jajnih ćelija, pokreće ovulaciju, stimuliše implantaciju, povećava libido i smanjuje komplikacije u trudnoći.

Doziranje i način primene:
Uzeti jednu meku kapsulu i jednu tabletu za vreme ili nakon obroka. Najbolje bi bilo da se tableta uzima uvek zajedno sa mekom kapsulom. Profertil female trebalo bi uzimati u periodu pokušaja začeća do početka željene trudnoće.

Sastav:
Jedna meka kapsula sadrži 500 mg omega-3 masne kiseline. Jedna tableta sadrži: folnu kiselinu (800μg), selen (70μg), vitamin E (30mg), katehine iz ekstrakta lista zelenog čaja (4mg), glicirizin iz ekstrakta korena sladića (12mg), koenzim Q10 (30mg).

Pakovanje: 28 mekih kapsula + 28 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara