Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Prolife suspenzije 7 bočica 8ml

Prolife suspenzije 7 bočica 8ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Prolife suspenzije 7 bočica 8ml

Prolife suspenzije 7 bočica 8ml

1.209,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Prolife suspenzija je dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B grupe.

Prolife suspenzija je dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B grupe. Žive bakterijske kulture, takozvane “dobre bakterije”, održavaju ili vraćaju balans narušene crevne mikroflore. Glukooligosaharid je prebiotik i omogućava kolonizaciju (“nastanjivanje”) i razmnožavanje dobrih bakterija. Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sistema i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti. Vitamini B1 i B2 doprinose normalnom stvaranju energije. Namenjen je osobama sa problemima sa dijarejom i probavom ili za svakodnevno održavanje crevne mikroflore.

Način primene:
Jednu bočicu dnevno po mogućnosti natašte. Deci uzrasta do dve godine dovoljno je dati pola sadržaja bočice, a ostatak sačuvati u frižideru za sutra. Deca starija od dve godine i odrasli mogu popiti ceo sadržaj bočice nakon obroka. Poseban savremeni sistem zatvarača-rezervoara omogućuje pripremanje suspenzije liofiliziranog rastvora neposredno pre upotrebe.

 

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 7 bočica

Sastav: Vitamin B6 (pirodoksin hidrohlorid), vitamin B1 (tiamin hidrohlorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B12 (cijanokobalamin), Lactobacillus Acidophilus La-14® , Bacillus coagulans MTCC 5260 ®, Bifidobacterium Lactis HN019 ®, Bifidobacterium Lactis BI-04®, Lactobacillus Plantarum LP115®, glukooligosaharidi.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara