Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SCHOLL FLASTER ZA KURJE OČI A8

SCHOLL FLASTER ZA KURJE OČI A8

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SCHOLL FLASTER ZA KURJE OČI A8

SCHOLL FLASTER ZA KURJE OČI A8

236,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

SCHOLL flaster za kurje oko

SKU: 90000498 Tags: ,

Scholl-ovi flasteri za uklanjanje žuljeva poseduju ciljano dejstvo radi bezbednog i efikasnog uklanjanja žuljeva. Scholl-ov sistem diskova pomaže u zaštiti okolne zdrave kože. Meko amortizaciono jastuče za trenutno ublažavanje bola i pritiska. Dermatološki testirani flaster. Idealan za žuljeve nožnih prstiju Scholl flasteri za žuljeve sadrže salicilnu kiselinu koja deluje na tkivo žuljeva i uništava ga. Meki jastučići trenutno olakšavaju tegobu usled izraslina, dok Scholl Disc System štiti zdravu kožu koja okružuje izrasline. Otporan na pranje. Ciljano lekovito dejstvo radi efikasnog uklanjanja sa 8 flastera i 8 diskova.

Način primene: Proveriti da li su stopala čista i suva. Skinuti lekoviti disk sa zaštitnog papira. Čvrsto ga pritisnuti iznad centra žulja tako da flaster bude okrenut koži. Pokriti jastučetom, fiksirati trakama. Postupak ponavljati svakodnevno dok se žulj ne ukloni. Čuvati na temperaturi većoj od 25°C. Proizvod ne koristiti posle isteka datuma trajanja označenog na kutiji.

Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu. Nije za dijabetičare ili pacijente sa teškim cirkulatornim poremećajima, izuzev po preporuci i odobrenju lekara. Proizvod ne koristiti ako je žulj ili okolna koža zapaljena ili ispucala. Proizvod ne nanositi na zdravu kožu.

Pakovanje: 8 diskova+ 8 vodootpornih flastera

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara