Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

TOPLOMER SA GALIJUMOM

TOPLOMER SA GALIJUMOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

TOPLOMER SA GALIJUMOM

TOPLOMER SA GALIJUMOM

954,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Toplomer bez žive

SKU: 20275001 Tag:

Toplomer bez žive, je stakleni medicinski toplomer namenjen za merenje telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične, kako za ljude tako i za životnu sredinu. Toplomeri su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa Evropskom direktivom saveta EU.

Način primene:  Očistite toplomer detaljno pre i posle svake upotrebe. Da bi se tečnost unutar toplomera vratila na početni nivo 35°C, potrebno je toplomer vratiti u plastičnu kutiju, zavrnuti hleksibilni zeleni poklopac i protresti ga nekoliko puta, držeci ga čvrsto za fleksibilni poklopac sve dok se nivo tečnosti ne vrati na željeni nivo. Izaberite način na koji ćete izmeriti temperaturu (oralno, aksilarno, rektalno), prema upustvu za upotrebu merite minimum 5 minuta kako biste izbegli grešku. Oralna upotreba toplomera zahteva da tokom merenja pacijent ne sme žvakati, govoriti ili kretati se. Raspon merenja: 35°C – 42°C.

Upozorenje:  Ne koristite toplomer za oralno merenje temperature kod dece ispod 10 godina. Kod dece koristite metode aksilarnog i rektalnog merenja temperature.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara