Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ULJE MENTE ETARSKO 10ML

ULJE MENTE ETARSKO 10ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

ULJE MENTE ETARSKO 10ML

ULJE MENTE ETARSKO 10ML

369,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

ETARSKO ULJE NANE   (Menthae peperitae aetheroleum)  Etarsko ulje nane je načešće bezbojna tečnost, osvežavajućeg mirisa na mentol, dobijena destilacijom pomoću vodene pare iz svežih listova ili svežih mladih izdanaka nane. Deluje stimulativno, umirujuće, otklanja pshički umor i poboljšava moć koncentracije. Pomaže kod glavobolje, zubobolje, grčeva, otežanog disanja, prehlade, opekotina od sunca i ujeda insekata. Preporučuje se:

-Skraćuje period oporavka posle infektivnih bolesti i dugotrajne upotrebe antibiotika

-Jača imuitet i deluje anti-infektivno, deluje na prevenciju zimskih epidemija

-Ublažava glavobolju, zubobolju, stomacne bolove, bolne mišićne kontrakcije i bolove usled Herpes zoster-a

-Stimuliše funkciju jetre (kod hronične insuficijencije jetre kao i u slučaju infektivnog, medikamentozonog ili toksičnog hepatitsa)

-Razređuje gusti bronhijalni sekret i olakšava iskašljavanje

Način upotrebe:   Oralno: 1 kap etarskog ulja nane pomešati sa kašicicom meda i uzimati tri puta dnevno, uz obrok.   Masaža: 3 kapi etaskog ulja rastvoriti u 5 ml biljnog ulja pa koristiti 1-2 kapi ove mešavine za masažu čela ili slepoočnica (kod glavobolje). Mere opreza: Nerazblaženo etarskoulje nane ne nanositi direktno na kožu. Ne koristiti etarsko ulje nane kod dece mlađe od 12 godina. U slučaju da dođe do iritacije očiju etarskim uljem nane, što pre oči isprati hladnom vodom i po potrebi potražiti pomoć lekara. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo, o indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara