Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MEILAB ULJE RUZMARIN 200ML

MEILAB ULJE RUZMARIN 200ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

MEILAB ULJE RUZMARIN 200ML

MEILAB ULJE RUZMARIN 200ML

471,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Etarsko ulje

Ruzmarin ulje je smeša etarskog ulja i uljnog ekstrakta ruzmarina u tečnoj masnoj podlozi. Namenjeno je za masažu tela indukovanu slabom perifernom cirkulacijom. Delovanje: Opšta masaža ovim uljem poboljšava perifernu cirkulaciju. Lokalno primenjeno, deluje analgetički protiv bolova u mišićima i ligamentima u reumatizmu. Upotreba: Ruzmarin ulje sipati u šake, zagrejati trljanjem dlanova i masažnim pokretima naneti na delove tela koji se masiraju. Aktivni principi:

1. Etarsko ulje ruzmarina –analgetik, antispazmolitičko dejstvo ( mentalni i fizički stimulant )

2. Uljni ekstrakt ruzmarina – analgetičko dejstvo

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

200ML

Upotreba Ruzmarin ulje sipati u šake, zagrejati trljanjem dlanova i masažnim pokretima naneti na delove tela koji se masiraju. Aktivni principi: 1. Etarsko ulje ruzmarina –analgetik, antispazmoliticko dejstvo ( mentalni i fizicki stimulant ) 2. Uljni ekstrakt ruzmarina – analgeticko dejstvo

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara