Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Urimil Neuro Forte A30

Urimil Neuro Forte A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Urimil Neuro Forte A30

Urimil Neuro Forte A30

2.199,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Doprinosi smanjenju bola i upale.

URIMIL NEURO FORTE kapsule predstavljaju dodatak ishrani koji u svom sastavu sadrži moćnu kombinaciju od 9 aktivnih sastojaka koji podržavaju normalno funkcionisanje perifernog nervnog sistema. Kao rezultat zajedničkog dejstva svih aktivnih sastojaka, Urimil Neuro Forte podržava regeneraciju perifernih nerava i doprinosi kontroli bola. Efekat se postiže zahvaljujući stimulaciji sinteze nukleinskih kiselina, proteina i fosfolipida. Duža upotreba doprinosi smanjenju bola i njegovog širenja, redukciji ili čak obustavljanju standardne terapije. Urimil Neuro Forte je najmoćniji član brenda Urimil® u regeneraciji perifernih nerava. Predstavlja novo rešenje za neuropatski bol i obnovu perifernih nerava. Urimil Neuro Forte se preporučuje kao pomoć kod sledećih stanja/oboljenja: Išijas/Radikulitis, Bol u vratu i leđima, Osećaj trnjenja i mravinjanja u rukama, Diskus hernija, kao i nakon njene operacije, Interkostalna neuralgija, Cervikalni radiculitis, Artropatije, osteopatije, hondropatije, Ostali poremećaji mišićno-koštanog sistema i vezivnog tkiva.

Doziranje I nacin priimene: 1 kapsula dnevno tokom perioda od 3 do 6 meseci.

Sastojci u 1 kapsuli: Uridin monofosfat 65 mg, Citidin monofosfat 5 mg, Magnezijum 101 mg, Vitamin D3 10 µg, Vitamin B1 4 mg, Vitamin B3 10 mg, Vitamin B6 6 mg, Vitamin B12 10 µg, Folna kiselina 400 µg

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara