Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Vitamin D3 4000IU Elephant A30

Vitamin D3 4000IU Elephant A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Vitamin D3 4000IU Elephant A30

Vitamin D3 4000IU Elephant A30

660,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dodatak prehrani

Vitamin D doprinosi očuvanju normalnih kostiju, zuba, mišića, normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom iskorišćenju kalcijuma i fosfora.

Preparat se preporučuje za potrebe ishrane kod: osteomalacije i osteoporoze, hipoparatireoidizma, u cilju sprečavanja nedostatka vitamina D kada postoji rizik od malapsorpcije, u slučajevima nedostatka vitamina D kod zdravih osoba koje nemaju poremećaj resorpcije. Način upotrebe: odrasli: 1 kapsula dnevno. Dejstvo: Osnovna fiziološka uloga vitamina D jeste regulacija koncentracije kalcijuma i fosfata u krvi. On povećava njihovu resorpciju na nivou digestivnog trakta i smanjuje njihov gubitak na nivou bubrega. Povećava ugradnju kalcijuma u koštani materijal, te se smatra neophodnim za rast i kalcifikaciju kostiju i zuba. Sastav: Vitamin D (kao holekalciferol) – 100 µg

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara