Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

VITAMIX KAPSULE ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE A 30 CAPS

VITAMIX KAPSULE ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE A 30 CAPS

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

VITAMIX KAPSULE ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE A 30 CAPS

VITAMIX KAPSULE ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE A 30 CAPS

1.437,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Proizvod koji doprinosi jačanju strukture kostiju i hrskavica, kao i održavanju normalne funkcije skeletno – mišićnog sistema.

SKU: 1297421 Tag:

Vitamix za zglobove i mišiće je dodatak ishrani koji doprinosi jačanju strukture kostiju i hrskavica, kao i održavanju normalne funkcije skeletno – mišićnog sistema:

  • glukozamin se nalazi u gljivama i hrskavici, kao i u ljušturama rakova i školjki. Veliki broj studija ukazuje da glukozamin ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova, s obzirom da normalizuje funkciju hondrocita i proizvodnju složenih mukopolisaharida u okviru vezivnog tkiva kostiju.
  • tamjan je poreklom iz Indije. Ekstrakt kore drveta tamjana se u Indiji tradicionalno koristi u lečenju artritisa. Glavne aktivne komponente ekstrakta tamjana su bosvelinske kiseline koje poseduju antiinflamatorna i analgetička svojstva.
  • đumbir sadrži specifične, uljaste, neisparljive, ljute fenolne sastojke u količini od 1%. Oni pojačavaju tonus i peristatiku digestivnog trakta.Takođe, zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja đumbir se koristi i kod reumatoidnih oboljenja.
  • kurkuma se tradicionalno koristi, osim kao začin i u lekovite svrhe. Sadrži sastojke koji zbog svog antiinflamatornog i inhibitornog delovanja učestvuju u razgradnji hondrocita, pa je nezaobilazan sastojak preparata namenjenih osobama sa osteoartritisom.
  • mangan je esencijalni mikroelement koji je veoma važan u antioksidativnoj zaštiti ćelija.

Vitamix za zglobove i mišiće kapsule način upotrebe:

2 kapsule dnevno

Vitamix za zglobove i mišiće kapsule pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara