Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Hedera Vita ulje etarsko grejpfrut 10ml

Hedera Vita ulje etarsko grejpfrut 10ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Hedera Vita ulje etarsko grejpfrut 10ml

Hedera Vita ulje etarsko grejpfrut 10ml

482,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Sadrži antioksidanse i doprinosi zaštiti kože od negativnih spoljašnjih uticaja

Hedera Vita ulje etarsko grejpfrut je osvežavajuće aromatično ulje sa neodoljivom notom citrusa. Etarsko ulje grejpfruta ima antioksidantno delovanje i doprinosi zaštiti kože od različitih spoljašnjih uticaja, osvežava je i posebno je pogodno za negu masne kože sklone aknama, kao i za negu masne kose.

Način primene:

Etarsko ulje grejpfruta uvek razblažiti pre upotrebe. Za negu kože dodati 5-6 kapi etarskog ulja grejpfruta u 100 ml neutralnog losiona za telo i masirati kožu. Za lepši sjaj kose ukapati 10 kapi etarskog ulja grejpfruta u 250 ml blagog šampona za kosu.

Napomena: Samo za spoljašnju primenu. Čuvati dalje od domašaja dece. Nakon primene etarskog ulja grejfruta na kožu, kožu ne izlagati suncu. U slučaju alergijske reakcije, prekinuti upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu.

Pakovanje: 10ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara