Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Flamin Forte cps a10

Flamin Forte cps a10

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Flamin Forte cps a10

Flamin Forte cps a10

1.259,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Dodatak ishrani

Flamin Forte kapsule sadrže serapeptazu, enzim nastao kao produkt Serratia bakterija, a pripada širokoj grupi proteolitičkih enzima. Svoj efekat ostvaruje u gotovo svim sistemima organa u kojima postoje patološki procesi praćeni upalom, otokom, bolom, stvaranjem gnoja, mukusa ili hematoma.
Delovanje:

– Antiinflamatorno: ovo dejstvo serapeptaza ostvaruje zbog afiniteta prema razlaganju bradikinina.
Bradikinin je hemijski medijator proteinske strukture, prisutan u zonama gde postoji zapaljenje – širi krvne sudove, i draži nervne receptore koji prenose bol.
– Antiedematozno: serapeptaza smanjuje otok razlažući prekomerno nakupljene proteine I ubrzavajući drenažu limfe.
– Analgetsko: razgradnjom bradikinina smanjuje se nadražaj receptora koji prenose bol I ostvaruje se analgetsko dejstvo. Dodatno, indirektno smanjuje bol i time što smanjuje otok koji mehanički aktivira obližnje nervne receptore.
– Mukolitičko: serapeptaza smanjuje broj ćelija koje se u mukusu nakupljaju i razlaže njegove proteine.

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 12 godina: jednu kapsulu dnevno, sa punom čašom vode, na prazan stomak (pola sata pre ili dva sata posle obroka).

Sastav: serapeptaza 120000 IJ

Pakovanje: 10 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara