Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Probielle IBSolution A14

Probielle IBSolution A14

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Probielle IBSolution A14

Probielle IBSolution A14

1.179,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Otklanja nadutost, gasove i bolove u abdomenu.

Probielle IBSolution, prašak za oralnu upotrebu, predstavlja jedinstvenu kombinaciju 3 probiotska soja i vitamina D sa sinergističkim delovanjem. Ova kombinacija, preporučena od strane Svetske gastroenterološke organizacije, namenjena je ublažavanju simptoma i poboljšanju kvaliteta života pacijenata sa sindromom iritabilnog kolona (IBS). Probielle IBSolution otklanja simptome iritabilnog kolona kao što su nadutost, gasovi, bolovi u abdomenu, dijareja i konstipacija. Pored toga, ovaj proizvod jača imuni sistem, otklanja simptome intolerancije na laktozu i značajno poboljšava kvalitet života pacijenata sa IBS-om.

Doziranje i način primene: Proizvod je namenjen odraslima i deci iznad 3 godine starosti. Preporučeni način primene je jedna kesica dnevno, najbolje posle doručka. Sadržaj kesice treba sipati direktno u usta ili rastvoriti u 200 ml hladne vode i odmah popiti. Za najbolje rezultate, jednu kesicu dnevno treba uzimati tokom najmanje 6 nedelja. Kada se Probielle® IBSolution uzima uz oralnu anibiotsku terapiju, treba ga uzeti najmanje 2 sata nakon primenjene doze antibiotika.

Sastav: Lactobacillus plantarum CECT 7484, lactobacillus plantarum CECT 7485, pediococcus acidilactici CECT 748, vitamin D3 400IU.

Pakovanje: 14 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara