Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Urimil Neuro Forte flasteri A7

Urimil Neuro Forte flasteri A7

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Urimil Neuro Forte flasteri A7

Urimil Neuro Forte flasteri A7

1.944,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Ublažava bol

URIMIL FORTE FLASTERI predstavljaju novog člana brenda Urimil® namenjenog za lokalnu primenu, koji sadrži pet aktivnih sastojaka, usmerenih ka smanjenju upale, ublažavanju bolova i obnavljanju funkcije perifernih nerava. Predstavljaju NOVO efikasno rešenje za primenu kod: Periferne neuropatije, Bolova u leđima, Bolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogama, Išijasa i svih vrsta neuralgija, Povreda i grčeva u mišićima, Svih ostalih neuro-muskularnih poremećaja, Aktivni sastojci se postepeno oslobađaju na mestu primene tokom 24h i izazivaju efekat peckanja i zagrevanja. Zahvaljujući direktnom dejstvu na mestu primene, predstavljaju funkcionalni dodatak terapiji Urimil Neuro ili Urimil Neuro Forte kapsulama, a mogu da se koriste i samostalno. Kao rezultat zajedničkog dejstva svih aktivnih sastojaka, Urimil Forte flasteri predstavljaju lokalno rešenje za akutni i hronični bol.

Doziranje I nacin priimene: Primenite jedan flaster dnevno. Pre aplikacije flastera očistite kožu kako biste uklonili nečistoće, losione ili ulja i osušite kožu peškirom. Uklonite zaštitnu foliju flastera i lepljivu stranu stavite na kožu. Prstima proverite da li je flaster čvrsto prilepljen.

Sastav: Uridin monofosfat, ekstrakt cveta planinske arnike (Arnica montana), ekstrakt korena đavolje kandže (Harpagophytum procumbens), metilsulfonilmetan (MSM), magnezijum hlorid

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara