Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Osteo Bi-Flex tablete A80

Osteo Bi-Flex tablete A80

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Osteo Bi-Flex tablete A80

Osteo Bi-Flex tablete A80

5.698,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Osteo-Bi-Flex je snažna sinergistička kombinacija najnovijih dostignuća u zaštiti zglobova.

Dejstvo Osteo Bi-Flex tableta

Osteo-Bi-Flex je snažna sinergistička kombinacija najnovijih dostignuća u zaštiti zglobova. Ključni deo Osteo Bi-Flex-a je 5-Loxin®, zaštićeni i patentirani sastojak koji smanjuje upalu u zglobovima i štiti hrskavicu i zglobno tkivo. Povećava pokretljivost i ublažava bolove u zglobovima. Preporučuje se kod sportskih povreda.

Način upotrebe:

Dve tablete dnevno uz obrok. Mogu se uzimati dve tablete odjednom ili raspoređeno u dva obroka tokom dana. Potrebno je pridržavati se preporučene dnevne doze.

Pakovanje: 80 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 80 tableta

Sastav Osteo Bi-Flex tableta: Glukozamin-hidrohlorid 1500 mg, hondroitin sulfat 300 mg, metilsulfonilmetan (MSM) 296 mg, kolagen 296 mg, oleo-gumi-rezina 206 mg, hijaluronska kiselina (natrijum-hijaluronat) 2 mg, 5-LOXIN AdvancedTM ekstrakt smole bosvelije 100mg, vitamin C 60 mg, bor 3 mg, mangan 2 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara